do. 10-10 19:30
AMS
57

DBO
103
za. 12-10 20:00
BAL
72

DHE
81
za. 12-10 20:00
LWD
20

LDN
0
za. 12-10 20:00
AMS
61

RDM
70
zo. 13-10 14:00
ZWO
77

GRO
70
wo. 16-10 19:30
ZWO vs
LWD
za. 19-10 19:30
DHE vs
GRO
za. 19-10 19:45
RDM vs
LWD
za. 19-10 20:00
LDN vs
BAL
za. 19-10 20:00
DBO vs
AMS
Website laten maken voor 250,-

Ziggo Sport DBL All*Star Gala


Ziggo Sport DBL All*Star Gala

Door Martin Hoekstra
 

OEGSTGEEST, 12 februari 2017 - Op 19 februari vindt het Ziggo Sport DBL All*Star Gala weer in de Vijf Meihal plaats. De organisatie heeft zich weer ingezet om een programma samen te stellen, dat geschikt is voor jong en oud en nog spectaculairder is dan vorig jaar. Lees snel verder.
 

Ook deze keer heeft Ziggo zich weer als naamgever aan het evenement verbonden. Maandagavond 20 februari wordt op Ziggo Sport dan een samenvatting van een uur uitgezonden.

Net als vorig jaar zijn alle teams zijn weer met hun spelers en coaches aanwezig. In het hart van het programmaboekje bevinden zich negen pagina’s (acht DBL-formaties en de Orange Lions) met teamfoto’s en opstellingen. Hier kun je handtekeningen van je favoriete speler of coach verzamelen. Maar je kunt natuurlijk ook op de foto gaan met je favoriete speler, coach of mascotte, want de mascottes zijn er ook.

Om half twee gaan de hal en de businesslounge open. De eerste spelers komen om 14.15 uur het veld op om te werken aan hun warming-up voor de eerste onderdelen. Als eerste vindt om 14.40 uur de eerste ronde van de Spalding 3-point shoot-out plaats. Van de acht deelnemers gaan er drie door naar de finale, die na het eerste kwart van de All*Star Game wordt afgewerkt.

De driepuntswedstrijd wordt gevolgd door de Zorg en Zekerheid Skills Contest. Na dansacts van de cheerleaders van Donar en een eerste dunk show van de Dunkin’ Devils, staat om 15.35 uur een demonstratiewedstrijd gepland tussen het Nederlands 3x3 team van coach Brian Benjamin. Dit team treedt aan tegen vier spelers van de Orange Lions: Jessey Voorn, Olaf Schaftenaar, Maarten Bouwknecht en Stefan Mladenovic.

Om 16.10 uur is het tijd voor de Schelde Sports Dunk Contest. Zes deelnemers komen in actie. Geniet van de dunks van trapezewerkers als Gregory Lydell Mays, Andrew Smith en Justin Watts. Maar wat kunnen outsiders als Freek Vos, Daviyon Draper en Akeel Eduardo brengen?

Na dit geweld is het tijd voor de All*Star Game. De Orange Lions moeten proberen om hun winning record van de laatste twee jaren tegen de DBL All*Stars zien vast te houden. De DBL All*Stars brengen dit seizoen een sterk team op de mat, met een startende vijf van Lance Jeter, Chase Fieler, Jason Dourisseau, Drago Pasalic en J.T. Tiller.

In de rust van de All*Star Game krijgt een deelnemer uit het publiek de kans om een halfcourt shot te lossen. Het gaat om één poging, maar er is een werkelijk fantastische prijs mee te verdienen. Daarover volgt komende week meer informatie.

In het programma wordt ook nog een plek ingeruimd voor een wedstrijdje driepuntschieten tussen enkele basketballers en een select gezelschap korfballers. Met recht een fantastisch programma en dan verklappen we nog niet eens alles. Ook worden er weer diverse giveaways uitgedeeld. Zorg dus dat je erbij bent. Je kunt hier alvast je kaartje kopen. Doe het nu, want anders loop je de kans dat je achter het net vist.

Stand

Team Pnt 
Heroes Den Bosch
Landstede Hammers Zwolle
Zorg en Zekerheid Leiden
Zeeuw & Zeeuw Feyenoord

Donar Groningen
Basketbal Academie Limburg
Den Helder Suns
Aris Leeuwarden

Apollo Amsterdam

Volg ons op:

De facebook van basketballleagueDe twitter van basketballleague De instagram van basketballleague

Deel ons op: