za. 10-11 19:45
RDM
83

LWD
72
za. 10-11 20:00
LDN
82

ZWO
87
zo. 11-11 15:00
GRO
86

AMS
55
zo. 11-11 16:00
DBO
77

DOR
46
zo. 11-11 18:00
LIM
91

DHE
102
wo. 14-11 18:00
CSM vs
LDN
wo. 14-11 19:30
GRO vs
PIN
wo. 14-11 20:00
DBO vs
IRO
vr. 16-11 20:00
AMS vs
LDN
zo. 18-11 14:00
ZWO vs
DOR
Onepage website, makkelijk websites bouwen

Shirtsponsor voor Den Helder Suns

Blijde gezichten in Den Helder. Envinity prijkt de komende drie seizoenen op de wedstrijdkleding van Den Helder Suns.

Shirtsponsor voor Den Helder Suns

DEN HELDER, 1 september 2017 - Het in Den Helder gevestigde bedrijf Envinity prijkt de komende drie seizoenen op de wedstrijdkleding van Den Helder Suns. Envinity is een jong bedrijf, dat bestaande en innovatieve technologieën combineert tot nieuwe vooruitstrevende toepassingen.

De drie Helderse eigenaren van Envinity - Simon van der Burg, Tim Petter en Maarten van Leenen - zijn van origine afkomstig uit totaal verschillende branches, maar hebben elkaar gevonden in een globale uitdaging: Het duurzaam verbeteren van de toekomst voor mens, dier, milieu en economie.

Medeoprichter Simon van der Burg: "Naast enkele andere duurzame plannen, houdt Envinity zich momenteel voornamelijk bezig met haar - tot op heden - meest ambitieuze project; de ontwikkeling en verkoop van een revolutionair luchtbehandelingssysteem, wat een oplossing vormt voor misschien wel de grootste bedreiging voor de mondiale volksgezondheid, namelijk de luchtvervuiling door fijnstof en ultrafijnstof.”

"De uitstoot van fijnstof en ultrafijnstof dient zowel lokaal als internationaal te worden aangepakt. De overheid en het bedrijfsleven hebben met ons luchtbehandelingssysteem de mogelijkheid om meer te doen voor de volksgezondheid, zonder daarbij economische belangen uit het oog te verliezen. Derhalve een win-winsituatie. Het is misschien een cliché, maar wij hopen dat we hiermee de wereld toch een stukje schoner achterlaten", aldus de bevlogen Simon van der Burg.

“Wij hebben ons unieke luchtbehandelingssysteem tijdens de Offshore Energy Beurs eind oktober 2016 gepresenteerd. Sindsdien zitten wij met Envinity in een rollercoaster en trekt ons product wereldwijd de aandacht. Den Helder Suns kwam op het juiste moment op ons pad om zowel ons bedrijf als de Helderse basketbalsport verder op de kaart te zetten."

Envinity zal de komende drie seizoenen op het speeltenue te zien zijn. Simon van der Burg: "Wij zijn heel trots om als Helders bedrijf een constructieve bijdrage te kunnen leveren aan de terugkeer van heren eredivisiebasketbal, dat in het DNA zit van de Helderse sportliefhebber. Den Helder Suns staat aan de vooravond van hopelijk iets heel moois en dat geldt in zekere zin ook voor Envinity."

James Meijer, voorzitter van de Stichting Top Basketball Den Helder Suns, reageert verheugd: “We zijn erg blij met de samenwerking met Envinity. Uit het feit dat we een driejarige overeenkomst met elkaar hebben afgesloten blijkt het vertrouwen dat Envinity uitspreekt in onze organisatie en onze doelstellingen: de Helderse en regionale jeugd een kans te geven om zich verder te ontwikkelen en weer een stabiele factor te worden in het Nederlandse Heren Basketbal.”

Stand

Team Pnt 
Landstede Basketbal Zwolle 16 
Donar Groningen 12 
New Heroes Den Bosch 10 
Dutch Windmills Dordrecht 10 

Zorg en Zekerheid Leiden
Aris Leeuwarden
Den Helder Suns
Feyenoord Rotterdam

Apollo Amsterdam
10  Basketball Academie Limburg

Volg ons op:

De facebook van basketballleagueDe twitter van basketballleague De instagram van basketballleague

Deel ons op:

Spelerstatistieken