do. 10-10 19:30
AMS
57

DBO
103
za. 12-10 20:00
BAL
72

DHE
81
za. 12-10 20:00
LWD
20

LDN
0
za. 12-10 20:00
AMS
61

RDM
70
zo. 13-10 14:00
ZWO
77

GRO
70
wo. 16-10 19:30
ZWO vs
LWD
za. 19-10 19:30
DHE vs
GRO
za. 19-10 19:45
RDM vs
LWD
za. 19-10 20:00
LDN vs
BAL
za. 19-10 20:00
DBO vs
AMS
Website laten maken voor 250,-

Den Bosch kiest voor continuïteit


Den Bosch kiest voor continuïteit

DEN BOSCH, 21 augustus 2019 - Vanaf vandaag draagt de recordkampioen in het Nederlandse basketbal de naam Heroes Den Bosch. De vaste kleuren – rood en blauw – verwijzen naar de meest succesvolle periodes in het Bossche basketbal: Nashua Den Bosch (blauw) en EiffelTowers (rood).

De naam Heroes eert niet alleen het roemruchte verleden en de vele basketbalhelden die de club heeft voortgebracht, het kenmerkt ook de ambitie om in de toekomst nog veel meer iconen in de Maaspoort tot wasdom te laten komen. Verder ligt er in de naam een directe link naar de meest beroemde Bosschenaar aller tijden: Jheronimus Bosch. Tenslotte is de naam van de stad weer integraal onderdeel van de clubnaam.

Deze stap betekent dat Heroes Den Bosch voortaan onafhankelijk van een hoofdsponsor onder eigen naam en kleuren gaat opereren. Hierdoor kan er nóg harder gewerkt worden aan de continuïteit van het 'merk' Basketball Den Bosch. Clubeigenaar Bob van Oosterhout licht de keuze als volgt toe: "Ik heb nooit onder stoelen of banken gestoken dat een belangrijke stap in de wederopbouw van de club het creëren van een herkenbare naam en uitstraling is. De afgelopen drie seizoenen hebben we hard gewerkt om een financiële basis te leggen om deze stap te kunnen zetten. De club wordt gesteund door steeds meer en mooie bedrijven, die een volledige metamorfose, in onze ogen minder wenselijk, onnodig maken. De stap van New Heroes naar Heroes is gelukkig maar een kleine en het stemt mij dan ook enorm trots dat we deze nieuwe naam vandaag aan fans, sponsors en pers kunnen presenteren."

Overigens betekent het niet dat er geen hoofdsponsors meer ten tonele gaan verschijnen. “In combinatie met Heroes én onze kleuren blijft de club een ontzettend interessant platform voor sponsors die via naamkoppeling hun bekendheid/imago een boost willen geven. Sterker nog, binnen afzienbare tijd zal bekendgemaakt worden dat ook het sponsorhuis van Heroes Den Bosch sterk gerenoveerd is.” Hierover later meer.

Get Hooked is verantwoordelijk voor de totale rebranding, terwijl ook Macron (kleding), Thijs Media (video), ProLease/Story (auto's) en natuurlijk de eigen Maaspoort een belangrijke rol spelen in het uitdragen van het nieuwe merk.

Stand

Team Pnt 
Heroes Den Bosch
Landstede Hammers Zwolle
Zorg en Zekerheid Leiden
Zeeuw & Zeeuw Feyenoord

Donar Groningen
Basketbal Academie Limburg
Den Helder Suns
Aris Leeuwarden

Apollo Amsterdam

Volg ons op:

De facebook van basketballleagueDe twitter van basketballleague De instagram van basketballleague

Deel ons op: